À la carte
Fun Dining
By Lucy
Hos oss erbjuder vi en extraordinär smakupplevelse
med en spännande fusion av asiatiska rätter.
Vårt koncept bygger på smårätter där vi rekommenderar
4-5 rätter per person.
(V) = Vegansk (G) = Innehåller Gluten
(M) = Innehåller Mjölkprotein
(N) = Innehåller Nötter (Ä) = Innehåller Ägg
肉和魚KÖTT & FISK
90:- |MANDO - KOREANSK DUMPLING (G, F)90:- |
Kyckling, chili, ingefära, lime. Plommon och tamari-dipp.
Mando - Korean Dumpling - Chicken, chili, ginger, lime. Dipping sauce made of plum- and tamari soy.
89:- |BAO BUN (G)89:- |
Nattbakad fläsksida, kimchi, friterat äpple och lök. Saffran- och morotsmajonnäs.
Pork baked in the oven overnight, kimchi, fried apple and onion. Saffron- and carrot mayo.
135:- |TARTAR PÅ OXFILÉ (Ä)135:- |
Rostad schalottenlök, kräm på soja och bakad äggula, syrade rädisor, sesamvinägrett.
Tartar of Tenderloin - Fried shallots, creamy egg yolk with soy, pickled radish, sesame vinaigrette.
126:- |SKALDJURS TACO (G, F)126:- |
Räkor och kräftstjärtar i lime och ponzu. Mango, avocado, koriander och furikake.
Shellfish Taco - Shrimps and crayfish marinated in lime and ponzu. Mango, avocado, cilantro and furikake.
95:- |SOTAD LAX (F, N)95:- |
Pistage och mynta. Dill- och calamansi-majonnäs.
Blackened Salmon - Pistachio and mint, mayonnaise flavored with calamansi and dill.
89:- |CEVICHE (G, F)89:- |
Lax och vitfisk, syrlig sriracha- och sojadressing, friterad gyoza, shisokrasse, katsuobushi.
Ceviche - Salmon and white fish, sour sriracha and soy dressing, fried gyoza, shiso crass, katsuobushi.
孩子Barnens Hey Lucy
95:- |Softbun med Kyckling (G, M)95:- |
Kyckling, majonnäs, grönsaker
Softbun with chicken, mayonnaise and vegetables
95:- |STEKT LAX95:- |
Med potatismos.
Fried salmon with mashed potatoes.
80:- | SOFT BUN JACKFRUIT (V) (G)80:- |
Pulled jackfruit, majonnäs, grönsaker.
Pulled Jackfruit, Mayonnaise, vegetables
綠GRÖNT
GOI CUON - VIET NAMESISK VÅRRULLE (N, V)| 85:-
Marinerade glasnudlar, picklad gurka, avokado, papaya, mandelkräm, mangodressing
Vietnamese Springroll - Marinated glass noodles, pickled cucumber, avocado, papaya, almond mayo, mangodressing.
RAMEN (V)| 84:-
Miso och kokos-buljong, risnudlar och primörer.Tofu, kimchi, rostad sesam och nori.
Miso and coconut broth, rice noodles and seasonal vegetables. Tofu, kimchi, roasted sesame and nori.
FRITERAD HET SÖTPOTATIS (G, V)| 86:-
Jackfruit, inlagd rökt chili, ”Raw”-sallad, inlagd rättika, citrusraita.
Fried sweet potatoe. Jackfruit, fermented smoked chili and horseradish, gari, spring onion, citrus raita
DUMPLINGS (G, V)| 89:-
Sojaprotein, semi soltorkade tomater, couscous, thaibasilika. Olja på limeblad och galangal.
Soy protein, semi sundried tomatoes, couscous, Thai basil. Oil made of lime leaves and galangal.
STEAMED BUN (G, V)| 90:-
Sojamarinerad tofu, sesammajonnäs, picklad gurka, koriander.
Soy marinated tofu, sesame mayo, pickled cucumber, cilantro.
TEMPURAH (G, V)| 89:-
Öl- och citruspanerad Broccolini, palmhjärta och enokisvamp. 2 x dipp: plommon- och soja, rökt- och fermenterad chili.
Beer and lime breaded broccolini, palm heart and enoki mushroom. 2 x Dip: Plum and soy, smoked and fermented chili.
甜品Desserter
APELSIN OCH INGEFÄRS INKOKT PÄRON (V, N)| 109:-
Kokos- och yuzusorbet med timutpeppar, valnötsknäck.
Orange and ginger boiled pear - Coconut and yuzu sorbet with timut pepper, walnut butterscotch.
CHOKLAD OCH PISTAGEKAKA (M, N, Ä)| 109:-
Salt misokaramellglass, inlagd apelsin.
Chocolate and pistachio cake - Salty miso and caramel ice cream, marinated oranges..
OKINAWAN STYLE SESAM DONUTS (G, M, Ä)| 109:-
Matcha-te glass, violpulver, jordgubbar.
Matcha tea ice cream, violet powder, strawberries.
LUCYS PRALINER / TRYFFLAR (M, N)| 29:-/st
Fråga servisen vilka smaker vi har just nu!
Ask our staff what flavors we have right now!
品嚐菜單Avsmakningsmeny
Goi Cuon - Vietnamesisk vårrulle (N) (V)
Marinerade glasnudlar, picklad gurka, avokado, papaya, mandelkräm, mangodressing.
Vietnamese Springroll - Marinated glass noodles, pickled cucumber, avocado, papaya, almond mayo, mangodressing.
SKALDJURS TACO (G, F)
Räkor och kräftstjärtar i lime och ponzu. Mango, avocado, koriander och furikake.
Shellfish Taco - Shrimps and crayfish marinated in lime and ponzu.
BAO BUN (G)
Nattbakad fläsksida, kimchi, friterat äpple och lök. Saffran- och morotsmajonnäs.
Pork baked in the oven overnight, kimchi, fried apple and onion. Saffron- and carrot mayo.
SOTAD LAX (F, N)
Pistage och mynta. Dill- och calamansi-majonnäs
Blackened Salmon - Pistachio and mint, mayonnaise flavored with calamansi and dill.
MANDO - KOREANSK DUMPLING (G, F)
Kyckling, chili, ingefära, lime. Plommon och tamari-dipp.
Korean Dumpling - Chicken, chili, ginger, lime. Dipping sauce made of plum- and tamari soy.
CHOKLAD OCH PISTAGEKAKA (M, N, Ä)
Salt misokaramellglass, inlagd blodgrape.
Chocolate and pistachio cake - Salty miso and caramel ice cream, marinated blood grapefruit.
素食品尝菜单Vegansk Avsmakningsmeny
Goi Cuon - Vietnamesisk vårrulle (N) (V)
Marinerade glasnudlar, picklad gurka, avokado, papaya, mandelkräm, mangodressing.
Vietnamese Springroll - Marinated glass noodles, pickled cucumber, avocado, papaya, almond mayo, mangodressing.
TEMPURAH (G, V)
Öl- och citruspanerad Broccolini, palmhjärta och enokisvamp. 2 x dipp: plommon- och soja, rökt- och fermenterad chili.
Beer and lime breaded broccolini, palm heart and enoki mushroom. 2 x Dip: Plum and soy, smoked and fermented chili.
FRITERAD HET SÖTPOTATIS (G, V)
Jackfruit, inlagd rökt chili, ”Raw”-sallad, inlagd rättika, citrusraita.
Fried sweet potatoe. Jackfruit, fermented smoked chili and horseradish, gari, spring onion, citrus raita.
DUMPLINGS (G, V)
Sojaprotein, semi soltorkade tomater, couscous, thaibasilika. Olja på limeblad och galangal.
Soy protein, semi sundried tomatoes, couscous, Thai basil. Oil made of lime leaves and galangal.
STEAMED BUN (G, V)
Sojamarinerad tofu, sesammajonnäs, picklad gurka, koriander.
Soy marinated tofu, sesame mayo, pickled cucumber, cilantro.
APELSIN OCH INGEFÄRS INKOKT PÄRON (V, N)
Kokos- och yuzusorbet med timutpeppar, valnötsknäck
Orange and ginger boiled pear - Coconut and yuzu sorbet with timut pepper, walnut butterscotch.